maandag 29 november 2010

Jammer, of toch niet?

Jammer, 87.2 kilo. Of toch niet? 103 cm taille omtrek! Dat betekent dat ik 11cm op die plek kwijt ben! Da's toch wel een reden om te juichen? Ik krijg ook steeds meer complimentjes, mensen beginnen het nu echt te zien. Des te meer reden om dooooooooooooorrrrrrrrrrrrr te gaan!!!

We moesten binnenkort maar eens zo'n "eiwit 3-daagse" gaan houden. Dan mag je drie dagen lang alleen maar eiwitten eten (vis, vlees, ei en melkproducten) en verder niets. Dan zou je lichaam in een soort mega vetverbrandingsmodus gaan staan. Da's natuurlijk nooit weg! Misschien dat er dan ineens een extra kilootje verdwijnt?

2 opmerkingen:

  1. Hallo! Inderdaad, een extra kilootje zal je wel kwijt zijn. Maar de boosdoener is dat het er even snel zal terug bijkomen als het er af is gegaan. Ik hier een hele theorie beschrijven maar ik denk dat deze blog hier niet voor bestemd is. Vandaar zou ik jou verwijzen naar http://www.vetpercentagevrouwen.com daar vind u vrijblijvende informatie.

    Met vriendelijke groet Vetpercentage vrouwen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Mentale Dieet Plan is top [url=http://www.koolhydratendieetrecepten.nl]![/url]

    Snel Afvallen zonder minder te hoeven eten.

    [url=http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/21216]KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE[/url]

    BeantwoordenVerwijderen